BHO. Resmi Sitesi

ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞÖFÖRLERİNE EĞİTİM

ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM

       BURULAŞ VE BURSA ÖZEL HALK OTOBÜSÇÜLERİ ODASI İŞBİRLİĞİYLE BAŞLATILAN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM ÇALIŞMASI İLE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINDA HİZMET KALİTESİNİN YÜKSELTİLMESİ AMAÇLANIYOR.

 

BURSA – BURULAŞ ve Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Odası işbirliğiyle başlatılan özel halk otobüsü şoförlerine eğitim çalışması ile toplu ulaşım araçlarında hizmet kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

 

Bursa şehir içi toplu taşımacılığında önemli bir yer tutan özel halk otobüslerinde hizmet kalitesinin arttırılması ve ortak standartların sağlanması için eğitimler haftanın beş günü devam ediyor. Toplu Taşımacılık Eğitim Uzmanı Uğur Koç tarafından verilen eğitimlerde İmaj Yönetimi, Yolcu ile İletişim ve Davranış, Trafikte Öfke ve Stres Yönetimi, Toplu Taşımacılık Kuralları, İş ve Sosyal Hayat Dengesi gibi konular interaktif şekilde işleniyor.  Eğitimlere Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Bursa Trafik İl Müdürlüğü de destek veriyor.

 

Zor şartlar altında çalışan Özel Halk Otobüsü şoförlerinin buna rağmen eğitime açık ve istekli olduklarına dikkat çeken Toplu Taşımacılık Eğitim Uzmanı Uğur Koç, “Farkındalık yaratmak istiyorsanız öncelikle araçlarınızın görünüş ve temizliği, sürücülerinizin ilk intiba ve tutumlarında değişiklik yaratmanız gerekir” dedi.

Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Sadi Eren eğitime önem verdiklerini ve sürekli eğitim ile yolcu memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy da hizmet sunulan her yerde eğitimli çalışanlarla yola çıkmanın önemli olduğunu belirterek, paydaşları olan Özel Halk Otobüsçüleri Odası ile ortak standart eğitimler düzenlemenin bu anlamda önemli olduğuna değindi.

 
All contents © 2024 Bursa Halk Otobüsçüleri Odası. All rights reserved.